Sponsors Tom Schilder Handbalskoal

Onze stichting heeft geen winstoogmerk. Al het geld dat binnenkomt, zal gaan naar zaken die de deelnemers inspireren, motiveren en beter maken op direct en indirecte manieren.


We willen daarnaast graag onze trainers een faire vergoeding geven, specialisten af en toe inhuren en de faciliteiten en randzaken (zoals administratie) gewoon goed regelen. Bovenal willen we topkwaliteit handbaltrainingen aanbieden. Dit is al snel kostbaar. We zijn onze bestaande sponsors - die veelal zijn gelinkt aan het handbal - dan ook erg dankbaar, en vooral ook onze hoofdsponsor Schildersbedrijf Tom Schilder!

Hoofdsponsor

Naast zijn schilder werkzaamheden was Tom zeventien seizoenen cirkelspeler in het eerste handbal herenteam van Volendam en kwam 35 keer uit voor het Nederlands handbalteam in de EK- en WK-kwalificatieduels. Met Volendam werd hij 7 x landskampioen, won hij 6 x de Supercup, 5 x de beker en 3 x de Beneluxliga. In het seizoen 2011-2012 werd Tom uitgeroepen tot beste cirkelspeler van Nederland. In 2015 beëindigde Tom zijn sportieve loopbaan en besloot hij zijn energie, ambitie en toewijding aan het schildersvak te besteden.


Schildersbedrijf Tom Schilder is gespecialiseerd in renovatie en onderhoud van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Tom staat voor de hoogste kwaliteit in afwerking en service.

Vrienden van de Tom Schilder Handbalskoal
Carget IT/GDPR Solutions

Podobrace

Tegelcombinatie

Ton Koning Tweewielers

Bandagenspezialist

Beers Timmerwerken

Slagerij J&J

SearchUser Online Marketing

Duin+ Fysiotherapie

Dunion Online Marketing

Helder in Vastgoed